When:
12. March 2017 @ 16:00
2017-03-12T16:00:00+01:00
2017-03-12T16:15:00+01:00
Where:
John's Hall
Langvadvej 64
7741 Frøstrup
Danmark
Cost:
frivillig entré
Contact:
Mina Fred

Kom til stemningsfuld og meditativ guitarkoncert med guitaristen Mikkel Andersen.

Guitaristen Mikkel Andersen spiller koncert den 12. marts klokken 16:00 på Kirsten Kjærs Museum i anledning af udgivelse af CD’en – Un buen día (En god dag).

Mikkel Andersen spiller denne eftermiddag musik som er skrevet som hyldest til mennesket og til livet af komponister fra blandt andet Sydamerika og Spanien. ”Programmet kredser om de Latinamerikanske komponister”, siger Mikkel Andersen og fortsætter: ”det føles som et tilhørsforhold at bevæge mig i den kultur, da jeg har rejst i den og skabt venskaber og kontakt der”.

Man vil også høre musik af Bach Weiss og Frescobaldi. Musikken bliver flankeret af digte og tekster af blandt andre den spanske poet Garcia-Lorca der faldt for Francos kugler i 1936.

Man kan ved koncerten købe CD’en – ”Un buen día samt Mikkel Andersens to andre succesfulde udgivelser. Mikkel Andersen har forberedt indspilningerne af denne CD i blandt andet Grønland hvor han også har undervist, givet koncerter og lavet workshops. Mikkel Andersen er en internationalt anerkendt guitarist, og hans repertoire strækker vidt fra klassiske stykker til værker, der er komponeret og dedikeret til ham, af nulevende komponister fra hele verden. Han er interesseret i kunsten og musikken som en kommentar til verden omkring os. Han har turneret med sin koncertvirksomhed i Grønland, Cuba, Baltikum og Sydamerika, USA samt Spanien og naturligvis Danmark.

Man kan læse mere om Mikkel Andersen på www.mikkelandersen.dk

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit