ANDET

Allerede i 2010 begyndte museets grundlæggere, Harald Fuglsang og John Anderson, at indrette en mindestue med personlige ejendele, som de ønskede at vise frem for museets gæster. Haralds og Johns stue, som vi navngav rummet, lå i en af tilbygningerne og bestod af møbler og andet inventar samt malerier og tegninger hvor de portrætteres af kunstnere, som boet på museet og nydt godt af deres gæstfrihed.

I vinteren 2021-2022 bliver den nye Mindesstue for Harald Fuglsang og John Anderson etableret i den centrale del af museet. Stuen er indrettet med deres ejendele og møbler. En væg-til-væg bogreol med udvalgte bøger beskriver deres omfattende intresse og arbejdsfelt. Reolen er lavet af drivtømmer fra Vesterhavet og en del af  museet spæde begyndelse. Du kan også se fotografier, diplomer og andet dokumentationsmateriale. 

Mindestuen giver et fint indtryk af de to mennesker, der sammen skabte et unikt museum for en markant kvindelig kunstner og en oase for samtidskunstnere. Etableringen af den nye Mindesstue har modtaget støtte fra Beckettfonden. 

[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” css_ad_caraousel=”.vc_custom_1603377018430{padding-right: 200px !important;padding-left: 200px !important;}”]

Harald og Johns stue

[/ultimate_carousel]