21. maj 15:00 Trommedans og sang

Dansegruppen MALINGO inviterer til en sang og danseeftermiddag. MALINGO arbejder med traditionel østafrikansk kultur, sang, dans, trommespil og musik, som på swahili hedder “utamaduni”. MALINGO er en del af et nordiske netværk, som hver sommer mødes på Djursland på UTAMADUNI- lejr.

28. -29. maj Finissage på Forårsudstillingen 2022

artist talks med de medvirkende kunstnere

KIRSTINE ELISA KJELDSEN: SKIN EATS SOUND I et foranderligt miljø af elektroniske lyde fra seks højttalere, formidler Kjeldsen lyd som fysisk fænomen. POUL BÆKHØJ: RUM – FORM – RYTME. NEDSLAG I VÆRKER OG SAMLINGER VERSION 2. En mindesudstilling kurateret af arkitekt Hanne Egebjerg.
CHRISTIE MUNCK, INGA VESTERGAARD SØRENSEN OG KAREN BRANDTS: NÆR VED OG LANGT FRA  – TRE GRAFIKERE OG EN KOMPONIST En gruppeudstilling som tager udgangspunkt i  naturen, landskabet og Kirsten Kjærs malerier.

4. juni 14:00

Fernisering på sommerudstillingen 2022

BIRGITTE  RUBÆK, RIKKE FLENSBERG, LISE BALTZER: Forestillinger om Landskab SERGEY GUSEV, MAJA MEISNER VENDELBO: Maleri

5. juni 15:00

GRUNDLOVSFEST med koncert og tale

Koncert med Nordvestkoret. Dirigent Annette Boch Pedersen. Grundlovstale af museumsleder Jytte Nielsen, Museum THY

12. juni 16:00

Koncert med den norske vokalgruppe Ensemble Fem

Lisbeth Lindquist Soprano
Ellen Marie Janse van Vuuren Soprano
Matthias Anger Counter Tenor
Anders Julton Tenor
Haldor Husby Baritone
https://enfem.no/ 
   

Fredag 17. Juni 17:00 – 21:00 DANSE WORKSHOP

Body and physical states / Kroppen og fysiske tilstande

underviser: danser og koreograf Victoria Hauke Pris: 250 kr, tilmelding nødvendig. Tilmelding og betaling:  info@victoriahauke.de   I denne danseworkshop vil vi bruge fantasi, (mentale) billeder af teksturer og bevægelser i naturen, organiske eller uorganiske materialer, til at skabe fysiske tilstande i kroppen. Til at begynde med bliver deltagerne guidet gennem en træning af bevidstheden i deres bevægende og dansende krop. Træningen omhandler, hvordan man kan være grounded, elastisk og let i rummet, hvilket er et resultat af at lade Qi energien bevæge sig i kroppen. Den vil også omhandle bevidsthed om vores centrum og klarhed i retning i kroppen i rummet. Vi vil derefter tage os tid til at lade specifikke tilstande indhylle sig i krop, sind og sanser. Heraf vil handlinger, interaktioner, bevægelser, rytmer eller lyde opstå. Workshoppen er for folk med og uden tidligere erfaring

 https://www.victoriahauke.de/teaching/