Velkommen til gæstehuset på KKM

guesthousetop

Kirsten Kjær Museets gæstehus er beregnet til ophold for udøvende billedkunstnere og musikere.

Gæstehuset råder over 16 sengepladser fordelt på 7 værelser. Husets centrale rum er et stort køkken og en stue indrettet i den ene længe af det 150 år gamle husmandssted. Her er der bl.a. et flygel og en arbejdsplads med computer og printer til rådighed. Gæstehuset er bygget sammen med museets grafiske værksted og metalværkstedet.
Lige uden for døren er udsigten over Tømmerby Fjord og en stor terrasse hvor man kan opholde sig, tænde grill osv. om sommeren.
Der er sengelinned, karklude, viskestykker, toiletpapir og brænde til rådighed.

insideg

Vilkårene for benyttelse af gæstehuset:


Fra april – oktober 125 kr. i døgnet pr. person. Der er en mulighed at folk lægger nogle timers arbejde på museet, som delvis eller helt kan erstatte en beboers udgift. Museet drives af frivillig arbejdskraft, og vi har altid brug for hænder!

 

Grupper: Det er muligt for grupper at leje gæstehuset, hvis man fx har et kursus eller andet projekt, man vil gennemføre, og de simple, men smukke omgivelser i stor fred og ro tiltaler en. Grupper kan få tilbud om en special pris. På mindre travle tidspunkter kan der evt. også træffes aftale om forplejning. front

For at aftale ophold i gæstehuset: Skriv en mail til info@kkmuseum.dk