MENU

Koncert med Lystrup kor

Koncert med Lystrup kor

04.05.2024 15:00

LystrupKoret er et blandet kor med hjemsted i forstaden Lystrup nord for Aarhus. Koret, der er stiftet i 1979, består af ca. 35 medlemmer, og har gennem alle årene haft Lis Klestrup som dirigent.

Koret har igennem tiden haft et blandet repertoire spændende fra danske sange, klassiske og moderne korsatser til større korværker. Sidstnævnte ofte i samarbejde med andre kor og orkestre. Blandt disse kan nævnes Faurés Rekviem, Gades Elverskud og Dvoraks Stabat Mater.

Koret rejser gerne ud og giver koncerter, i de senere år mest i Danmark. Her besøgte koret i 2019 Kirsten Kjærs Museum på en meget vellykket tur, som nu gentages med koncerten den 4. maj.

Ved lørdagens koncert består programmet i en forårsbuket af mindre korsatser spændende fra ”Den blå Annemone” over viser af Bellmann og Benny Andersen til en ørehænger som ”Er du dus med himlens fugle”. Koncerten krydres med Schuberts Marche Militaire for firehændigt klaver og to ukrainske sange for trio, og rundes -da det nu er 4. maj – af med ”En lærke letted”.

Medvirkende er Lis Klestrup, Peer Kjær Andersen på piano, samt en kammermusikalsk trio med Lisbeth Maribo, Karin Kirketerp og Holger Juul Sørensen.

Pris: 50 kr. Entre til Kirsten Kjærs Museum er inklusive.