KONCERTER

JAMBOREE 2021

2. – 9. August
mere info på vej

 

 

 

 

 

 

 

OF ALL ITS PARTS: FROM DARKNESS

Fredag 25. juni og Lørdag 26. juni 17:00 – 19:00
Pris: 100 kr 

Bestil billet på info@kkmuseum.dk eller sms på 21469066

Of All Its Parts: From Darkness er et koreografisk værk af den prisvindende danske duo two-women-machine-show (premiere feb. 2020), som undersøger den kvindelige fantasis kapaciteter og udtryk. På scenen møder vi to figurer, der gennem hele værket opfører en uophørlig kavalkade af mulige karakterer og billeder, men også abstraktion og undertiden kaos. De to figures dans holder aldrig op med at bevæge sig og dermed undslipper de at lade sig fange i nogen bestemt definition. I kraft af værkets vedvarende udvikling trækker figurernes ustoppelige aktivitet stykket ind i en overordnet tilstand af transformation.

På Kirsten Kjærs Museum præsenteres en hidtil uprøvet variation af værket.  Der vil i dette tilfælde især være fokus på forbindelsen mellem værkets lydlige dimension, særligt komponeret og gen-bearbejdet af den engelske lydkunstner S. Rieser, og koreografernes udførelse af partituret.

 

Om two-women-machine-show:

two-women-machine-show refererer til det prisvindende samarbejde mellem de danske koreografer Ida-Elisabeth Larsen og Marie-Louise Stentebjerg. Sammen hører de til en gruppe af danske koreografer, hvis kritiske tænkning og kompromisløse tilgang til ‘eksperimentet’ udfordrer konventioner og åbner nye veje for dansen. Deres koreografiske tænkning trækker på en praksis-baseret tilgang til teori, en dybdegående eksperimentering med transcendentale teknikker samt tekstbaseret performance.

 

Kreditering:
Koreografi og udførelse: two-women-machine-show
Lyd: S. Rieser
Kostumer og scenografisk design: KASPERSOPHIE
Grafik (partitur og plakat): Sam Moore
Produktion: Gry Raaby
Administration: Projektcentret
I residens: CORPUS – Det Kongelige Teater (DK), Aaben Dans (DK), MARC – Milvus Artistic Research Center (SE), MDT (SE)
Co-produktion: Dansehallerne & MDT
Støttet af: Statens Kunstfond, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond

MARIMBA KONCERT

Lørdag 15.05.21 19:00

I anledning af at Kirsten Kjærs Museum fejrer 40-års jubilæum, har vi den store glæde at invitere 25 gæster til en eksklusiv marimbakoncert med den danske slagtøjs- og marimbaspiller Anders Elten.

Tilmeldning sker ved at du sender en mail til info@kkmuseum.dk med emnefeltet: marimba. Når du har fået en bekræftelse på at du har fået en plads, betaler du via mobile pay. Det er først-til-mølle!
Koncertinfo:
Anders Elten præsenterer et alsidigt program med både originalmusik og transskriptioner, heriblandt en uropførelse af den danske komponist Benjamin de Murashkins firsatsede “Suite for Marimba” (2021) samt musik af J. S. Bach, L. H. Stevens, N. Paganini og Pius Cheung.”
Program:
J.S. Bach (1685-1750)
Suite for lut i E-mol, BWV 996
I: Praeludium & Presto
II: Allemande
III: Courante
IV: Sarabande
V: Bourrée
VI: Gigue
Benjamin de Murashkin (1981-)
Suite for marimba (2021) (Uropførelse, fire satser)
L.H. Stevens (1953-)
Rhythmic Caprice (1989)
N. Paganini (1782-1840)
Caprice no 24

LIVE STREAM JAZZ
19.03.21 20:00

For første gang nogensinde præsenterer Kirsten Kjærs Museum en livestream-støttekoncert, hvor indsamlingen af MobilePay donationer går ubeskåret til at holde hånden under Kirsten Kjærs Museums virke i denne svære tid.

Kirsten Kjærs Fond MobilePay-nummer 35524

Glæd jer til at høre fire af Danmarks førende jazzmusikere spille kendte sange fra Jan Johanssons legendariske  Jazz på Svenska/Ryska-udgivelser i en skøn blanding med en perlerække af skønne jazz-standarder.

Medvirkende:

  • Vokal, Karmen Rõivassepp
  • Klaver, Calle Brickman
  • Bas, Matthias Flemming Petri
  • Trommer, Andreas Fryland

Livevideo: @kehletvideo

SE LIVEVIDEO