MENU

Koncert med Trio Nushka

Koncert med Trio Nushka

13.05.2023 – kl 16:00

Entre: 100 kr, betales ved indgangen

trio nushka

Lara Morger – mezzosopran

Lisa Anna Gross – engelskhorn

Marion Nuria Gross – klavier

Mezzosopran, klaver og engelskhorn – vent hvad, findes det? Det kan du tro!

Den for nyligt stiftede trio nushka lader disse tre instrumenter smelte sammen til en unik klangverden og trænger dermed direkte ind i publikums hjerter.

Lara Morger (mezzosopran), Lisa Anna Gross (engelskhorn) og Marion Nuria Gross (klaver) formår til deres koncerter at skabe et nyt rum, hvor dialogen står i centrum – med hinanden, med publikum, med de ofte ukendte værker… Således fører de gennem deres fintfølende og agile musiceren publikum gennem hele følelsesspektret fra de mest intime følelser til ekspressive udråb og byder ind til en fælles musikoplevelse.

Deres repertoire strækker sig fra romantikken til i dag, dermed vover de tre musikere sig ud på snørklede stier afsides de kendte veje og vækker gennem deres arrangementer glemte værker til live.

Mezzosopranen Lara Morger (www.laramorger.com) afsluttede sin Master Performance hos Tanja Ariane Baumgartner ved Hochschule der Künste i Bern med udmærkelse. For tiden fordyber hun sig i sine studier i Master Pædagogik sammesteds, og hun kan regelmæssigt høres som koncert- og operasangerinde i Spanien, Tyskland og Schweiz.

Lisa Anna Gross afsluttede sit studie ved Conservatoire de Paris med udmærkelse og spiller som engelskhornist i Aarhus Symfoniorkester i Danmark.

Marion Nuria Gross tager sin bachelor i klaver hos Patricia Pagny ved Hochschule der Künste i Bern.

I maj 2023 debuterer trio nushka i Danmark i Symfonisk sal i Musikhuset Aarhus.