UDSTILLINGER 2017

Udstillings-sæson 2017 er nu planlagt. Vi takker for alle ansøgninger og den store interesse der er omkring at udstille på museet. Angående udstilling 2018 kan man beregne svar tidligst oktober 2017. OBS! Send ansøgning som mail.

PERIODER:

Forårsudstilling 08.04.17 – 04.06.17

Sommerudstilling 10.06.17 – 30.07.17

Artems venner 05.08.17 – 27.08.17

Efterårsudstilling 02.09.17 – 29.10.17

AKTUEL – SOMMERUDSTILLING -AKTUEL

FERNISERING 10. JUNI 14:00

 

Pia Fonnesbech er svensk og uddannet på kunstakademierne i Stockholm og Göteborg, og bor idag i København. Hendes malerier er en kompositorisk og koloristisk symfoni, hvor orientalske mønster danner baggrund for og er i samspil med de udvalgte objekter, som gengives med en overbevisende form bevidsthed. Fonnesbechs beskriver sin udstilling “Farve-eksplosioner” som : “en hyldest til livet og alt det smukke, livet er fyldt af og udstillingen er udsprunget af en længsel efter lys og farver i skyggen af alt det, der sker politisk og miljømæssigt rundt omkring i verden…

 

Anna Lindgren er også svensk og boende i København. Hendes maleriske praksis tager udgangspunkt  i et intuitivt billedsprog, hvor drøm, erindring og virkelighed flettes sammen i en fortælling der mimer en surreal og psykologisk verden. Det tilbagevendende motiv er den kvindelige figur der optræder i et fiktivt landskab, og hvor en  ekspressivt penselføring skaber et dramatisk tilstand, som står i modsætning til det stille beskrevne landskab. Lindgren er udover at være maler også en dygtig grafiker, og medlem af sammenslutningen Danske Grafiker.

 

Spis med øjnene, knogler i skiver og andet godt fra havet”, er titlen på udstillingen af Karen Bjerresgaard. Udstillingen viser en grafisk og skulpturel undersøgelse med tryk  af hval- og lammeknogle på rispapir, skulpturer lavet af sælknogle samt fotos af mikro – og makrokosmos fotograferet i Vestgrønland i 2015 og 2016. Bjerregaard er uddannet på kunstakademiet i København. Alle tre udstillere er medlemmer af Billedkunstnernes Forbund (BKF).

 

Seika Takahashi er en japansk uddannet keramiker, som er på et tre måneders artist-in-residence ophold på museet. Udover at lave en separatudstilling der viser resultater fra opholdet og en dokumentation over processen af opholdet, har Takahashi også kurateret en nyopsætning af museets keramiske samling. Samlingen er en donation af den afdøde læge Axel Kok Jensen, som består af cirka 200 keramiske arbejder, hovedsageligt af danske nulevende keramiker. Takahashi forklarer sine kuratoriske overvejelser i forbindelse med udvalg af værker og indbyrdes placering på følgende måde: “As part of the Japanese culture, everything has a front face. Even for a symmetric piece of pottery, one can define the front face, based on such things as little differences in the glazing or unintended deformity of the shape”.

——————————————————————————————————————————————————————

Kommende udstillinger 2017

Artem with Friends, 05.08.17 – 27.08.17

 

Efterårsudstilling, 02.09.17 – 29.10.17

——————————————————————————————————————————————————————

Tidligere udstillinger 2017

PÅSKE- og FORÅRSUDSTILLING 08.04.17 – 04.06.17 

   

Museet har inviteret Kunstnergruppen VISUEL, www.visuel.one , til at udstille i alle gallerier.

VISUEL består af: Rasmus Bjørn. Anne Juul Christophersen. Pabi Chulo. Niels Corfitzen. Tine Helleshøj. Claes Otto Jennow. Caroline Krabbe. Rama King Nash. Jonas Pihl. Mette Rishøj. Ann-Lisbeth Albek Sanvig. Kristian Vodder Svensson. Lene Winther. 

mere info på: 
https://www.facebook.com/Visuel-649361388573565/

                

Ann-Lisbeth Albek Sanvig                                                      Anne Juul Christophersen

 

                                 

Caroline Krabbe                                                                     Claes Otto Jennow

 

                 

Jonas Pihl                                                                               Kristian Vodder Svensson

 

                                     

Lene Winther                                                                           Mette Rishøj

 

                                    

Niels Corfitzen                                                                                       Pabi Chulo

 

                                                     

Rama King Nash                                                                                     Rasmus Bjørn

 

Tine Helleshøj


 

OFF-SEASON EXHIBITION_OFF-SEASON EXHIBITION_OFF-SEASON EXHIBITION_OFF-SEASON EXHIBIT

Artist in Residence, Yinon Avior, exhibits in the Piano Room. 11.03 – 23.03.2017